امروزه طراحان دنیای مد و فشن برای جذب طرفداران بیشتر مدهایی طراحی میکنند که شاید مورد پسند همه نباشد. شلوار یکی از اجزای ساخت استایل شیک است که طراحان هم مانور های زیادی با آن میدهند. تا به امروز جنس های مختلفی از شلوارها طراحی و تولید شده؛ شلوار جین، شلوار کتان و شلوار پارچه ایی. علاوه بر جنس برای طرح شلوار ها هم ایده های زیادی داشته اند؛ شلوار مدل مام استایل، لوله تفنگی، دمپا گشاد، شلوار راسته، شلوار اسلش، شلوار زاپ دار و… .
هریک از این شلوار ها تاریخچه خاص خودشان را دارند. در ذهن طراح ایده های خاصی بوده که منجربه طراحی و دوخت این مدل شلوارها شده و هرکدام از آن ها کاربرد و کارایی خاصی خودشان را دارند. شلوار زاپ دار یکی از انواع این شلوارهاست که معمولا از جنس لی (جین) هستند.
شلوار زاپ دار طرفداران خاص خودش را دارد و افراد بسیاری در استایل خودشان از این شلوار استفاده میکنند. اگر شما هم طرفدار این شلوار هستید، یا دوست دارید با این نوع شلوار آشنا شوید، همراه ما باشید تا بیشتر با شلوار زاپ دار آشنا شویم.
شلوار زاپ دار چیست؟
شلوار زاپ دار یا به اصطلاح عموم شلوار جین پاره، به شلواری گفته میشود که به پارگی، سوراخ، ساییدگی و سایر علائم آسیب داشته باشد. عموما این آسیب های ظاهری در قسمت زانو یا بالای زانو قرار دارد، اما شاید در جاهای دیگر هم دیده شود.
این نوع شلوار، مورد علاقه پسران و دختران نوجوان هست و به یکی از شلوار های رایج در دنیای مد و فشن تبدیل شده است. قبلا پارگی و یا زدگی در لباس را نشانه کهنگی لباس می دانستند، اما با ورود این شلوارهای زاپ دار به دنیای مد و استفاده هنرمندان و افراد معروف از این شلوارها باعث شد تا مردم عادی هم به این شلوارها علاقهمند باشند.
این شلوار ها معمولا در فصل های گرم پوشیده میشوند و برای فصلهای سرد مناسب نیستند. از شلوار های زاپ دار برای دورهمیهای دوستانه، جشنهای خاص، بیرون رفتن و یا فعالیت روزانه استفاده میشود و شلوار مناسبی برای قرارهای مهم کاری یا مراسم های بخصوص نیستند.
شلوار زاپ دار چگونه ایجاد میشود؟
این پارگی ها یا ساییدگی ها با دست و قیچی به وجود نمی آید. برندهای برتری که این شلوارها تولید میکنند با استفاده از لیرز این کار را انجام میدهند. با دستگاه برش لیزر علاوه بر اینکه میتوان پارگیهای منظم در لباس ایجاد کرد، میتوان طرح های خیلی پیچیدهایی را هم روی شلوار برش داد و در زمان خیلی کم میتوان تعداد زیادی شلوار را طراحی کرد.
اگر شما علاقه دارید شلواری را که دارید به شلوار زاپ دار تبدیل کنید خیلی راحت میتوانید این کار را انجام دهید! ابتدا با استفاده از گچ قسمتی که میخواهید زاپ دار کنید را علامت بزنید بعد با قیچی تیز و یا تیغ برش های ریز را ایجاد کنید و با دقت برش های بعدی را ایجاد کنید ولی توصیه ما این است که کمی هزینه کنید و شلوار زاپ در مورد علاقه تان را خرید کنید و چنین ریسکی نکنید!
Check our bestsellers!
ست کردن شلوار های زاپ دار
شلوار های جین یکی از معدود شلوارهایی هستند که با هر استایلی ست میشوند و در هر فصل سال میتوان از آنها استفاده کرد. شلوار زاپ دار هم از این قضیه مستثنی نیستند و برای داشتن یک استایل شیک، مواردی که میگوییم را با دقت بخوانید و رعایت کنید.
شلوار های زاپ دار را با لباسهای خیلی گشاد نپوشید باعث شلخته دیده شدن شما میشود.
اگر به لباس گشاد علاقه دارید دقت کنید که گشادی آن متناسب باشد.
از پیراهن ها و لباس هایی که طرح های شلوغ دارند غافل نشوید!
رنگی متناسب با شلوار زاپ دار انتخاب کنید و استایلی شیک بسازید. این شلوارها با ژاکت هم استایلی اسپورت تر به شما میدهند، اما اگر میخواهید کمی رسمیتر جلوه کنید، این شلوار را با یک جفت کفش رسمی یا پاشنه بلند و یک بلوز ساده بپوشید بهتر است.
شلوار های زاپ دار تنگ هم با یک بلوز و تک کت مورد مناسبی برای مهمانی هاست؛ اما باید در نظر بگیرید حرکت با این شلوارها کمی دشوار است.
مواردی که بتوان شلوار زاپ دار را با آنها ست کرد زیاد است؛ باید طبق سلیقه و استایلتان و مکانی که میخواهید بروید لباس های ست با شلوار زاپ دار را مانند کت، بلوز، تیشرت، پیراهن، کفش پاشنه بلند، نیم بوت، اسپورت و….. انتخاب کنید.
باید توجه کنید پارگی این شلوارها بیش از حد نباشد. علائم آسیب دیدگی ظاهری اگر زیاد باشد به استایلتان جلوه کهنگی میدهد و همچنین در راه رفتن هم دچار مشکل خواهید شد و همیشه نگران خواهید بود که پارگی شلوار هنگام راه رفتن و یا فعالیت خاص بیشتر شود.
شلوار زاپ را چگونه بشوییم تا کمترین آسیب را داشته باشد؟
این شلوار ها با اینکه در ظاهر آسیب دیده هستند ولی بیشتر در معرض آسیب هم قرار دارند و اگر در شستشو و نگهداری آنها دقت نشود، خیلی زود غیرقابل استفاده میشوند.
بهتر است این شلوار ها در دست و به آرامی شستشو شوند چون ماشین لباسشویی با شلوار ها بی رحمانه رفتار میکند و این شلوار ها هم خود آسیب دیده هستند و در ماشین لباسشویی بیشتر آسیب میبینند.
هنگام شستشو شلوار را پشت و رو کنید. این کار شاید پنج دقیقه طول نکشد، اما مدت زیادی شلوار شما را سالم نگه میدارد.
شلوار زاپ دار نیاز نیست مکررا شسته شود؛ زیرا همانطور که گفته شد، آسیب پذیری بالایی دارد. برای شستم شلوار زاپ دار از وایتکس و مواد شوینده قوی استفاده نکنید و اگر قصد شستن چند لباس دیگر را هم دارید شلوار زاپ دار را با لباس همرنگ خود بشویید تا مطمئن شوید رنگ شلوار زاپ دارتان تغییر نخواهد کرد.
برای خشک کرن شلوار زاپ دار از خشک کن اسفاده نکنید آن را روی رخت پهن کنید تا به آرامی خشک شود.
سخن آخر
صنعت مد و فشن روزانه در حال پیشرفت است و هزاران هزار مدل های جدید طراحی و روانه بازار میشود. در دنیای خرید و فروش لباس هم فروشنده ها همیشه سعی در فروختن جنس خود دارند؛ ولی باید توجه داشت هر لباسی برای هر فردی مناسب نیست و هر لباسی برای هر مکانی مناسب نیست.
اگر جزو طرفداران تیپ های اسپورت هستید و میخواهید با شلوار زاپ دار تنوعی در تیپتان ایجاد کنید، باید توجه داشته باشید این شلوار آنچنان مناسب محل کار یا مراسم های رسمی نیست.
قیمت شلوار زاپ دار متفاوت است و شما نسبت به هزینه ایی که میخواهید بکنید، میتوانید شلوارهای زاپ دار با جنس، دوخت و طرح متفاوت انتخاب کنید.
آیا شما هم طرفدار این شلوار هستید؟ به نظر شما بیشتر برای چه محلهایی مناسب است؟